Takim në klos me minatorë, ish-minatorë, të rinj dhe qytetarë.

Kete pasdite ishim ne Klos ku takuam minatore, ish-minatore, te rinj dhe qytetare. Folem per Statusin e Minatorit qe prek ndjeshem edhe qytetin e Klosit, rrenimin ekonomik, ikjen e te rinjve, fshatrat pa uje dhe shkolla, tradhetine 30-vjeçare te klases politike etj. Por mbi te gjitha per fuqine e njerezve te ndershem kur behen bashke. …

Takim në klos me minatorë, ish-minatorë, të rinj dhe qytetarë. Read More »

Profesori Britanik Gëzim Alpion mbështet kandidaturën

PROFESORI BRITANIK MBËSHTET MORALISHT KANDIDATURËN E PAVARUR PËR DEPUTET, TË MINATORIT ELTON DEBRESHI, NË QARKUN E DIBRËS. – Shkruan Kastriot Berberi Llb, Matjani që është këshilltar bashkiak në Londër: “E kam informuar mikun tim të vyer, Profesor Gëzim Alpion, për kandidaturën si deputet i pavarur për në Parlamentin e Shqipërisë, të minatorit Elton Debreshi. Profesor …

Profesori Britanik Gëzim Alpion mbështet kandidaturën Read More »

International

Biography Program Donate

Na kontakto

Email: eltondebreshi.zyraelektorale@gmail.com

Telefon: 0685670710

Facebook

Instagram

Copyright © Elton Debreshi 2020. Powered by Aktivistët.