money, finance, business

Mbështet financiarish për të drejtat e punëtorëve, të drejtat shoqërore dhe një mjedis të mbrojtur


Banka: Intesa Sanpaolo Bank
Emri i llogarisë: Elton Debreshi
Numri i llogarisë: 82634238001
IBAN: AL35208113210000082634238001

Kodi SWIFT: USALALTR

International

Biography Program Donate

Na kontakto

Email: eltondebreshi.zyraelektorale@gmail.com

Telefon: 0685670710

Facebook

Instagram

Copyright © Elton Debreshi 2020. Powered by Aktivistët.