Takim në klos me minatorë, ish-minatorë, të rinj dhe qytetarë.

Kete pasdite ishim ne Klos ku takuam minatore, ish-minatore, te rinj dhe qytetare.

Folem per Statusin e Minatorit qe prek ndjeshem edhe qytetin e Klosit, rrenimin ekonomik, ikjen e te rinjve, fshatrat pa uje dhe shkolla, tradhetine 30-vjeçare te klases politike etj.

Por mbi te gjitha per fuqine e njerezve te ndershem kur behen bashke.

Nje falenderim i veçante shkon per Veli Gjeten, ish-minatorin qe e kam permendur shpesh si shembull i padrejtesise, ngaqe ka punuar nje jete ne miniere dhe merr vetem 159 mije leke te vjetra pension.

Falenderoj gjithe te pranishmit per mikpritjen dhe mbeshtetjen.

International

Biography Program Donate

Na kontakto

Email: eltondebreshi.zyraelektorale@gmail.com

Telefon: 0685670710

Facebook

Instagram

Copyright © Elton Debreshi 2020. Powered by Aktivistët.